Notícies


Naturland amplia els dies d’obertura amb motiu del proper pont del Pilar que té lloc el proper cap de setmana

  • Naturland amplia els dies d’obertura amb motiu del proper pont del Pilar que té lloc el proper cap de setmana
  • Naturland amplia els dies d’obertura amb motiu del proper pont del Pilar que té lloc el proper cap de setmana

Coincidint amb el Pont del Pilar, Naturland estarà obert els propers dies 12, 13 ,14 i 15 d’octubre. L’oferta d’aquests 4 dies serà la mateixa que s’ha donat per la temporada alta d’estiu, amb activitats a la cota 2.000 i la cota 1.600, així doncs el centre estarà a ple rendiment per donar resposta a la demanda dels visitants.
 
A més, el 14 d’octubre, Naturland acollirà també la quarta edició de les Jornades Micològiques 'Bosc i Muntanya”, amb la col·laboració d'Andorra Recerca i Innovació (AR+I). Durant la sortida –tot passejant pels boscos de la Rabassa- els assistents aprendran a diferenciar els grups de bolets tòxics, dels comestibles, així com descobrir el paper dels fongs en la biodiversitat dels nostres ecosistemes.
 
El guia dAndorra Recerca i Innovació, explicarà els trets diferenciadors de la tardor i el seu impacte en el paisatge i en el comportament tant de les diverses espècies vegetals, com de la fauna autòctona. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web www.naturland.ad o per correu electrònic,  a booking@naturland.ad