Notícies


La Setmana de la Gent Gran comptarà amb una 15a d’activitats per a per a majors de 60 anys

  • La Setmana de la Gent Gran comptarà amb una 15a d’activitats per a per a majors de 60 anys
  • La Setmana de la Gent Gran comptarà amb una 15a d’activitats per a per a majors de 60 anys

Coincidint amb la celebració del dia internacional de la gent gran el proper 1 d’octubre, es dedicarà una setmana sencera a les persones majors de 60 anys, usuaris del centre de dia i de la teleassistència de la Creu Roja.
Tal com a detallat la cònsol menor en la presentació davant els mitjans de comunicació, l’objectiu és homenatjar a la gent gran i alhora promoure l’embelliment saludable.

Del 25 de setembre a l’1 d’octubre s’han programat una 15a de propostes que combinen l’esport amb el lleure, la cultural o la salut com aiguagim, ioga, sortides, cinema, entre d’altres.
El tret de sortida el donarà el 25 de setembre el taller, Prevenció de caigudes, a càrrec del fisioterapeuta, Jordi Corretgè.

Com és tradicional, la Setmana de la Gent Gran acabarà amb una missa i un ball de tarda.  La clausura havia de comptar amb la presentació del llibre, Fem memòria, que està acabant d’escriure Rafel Pujol i que inclou 53 entrevistes a persones majors de 80 anys de la parròquia i amb perfils diversos. Finalment, però, s’ha hagut d’allargar el període de redacció per donar cabuda a més persones que volien donar el seu testimoni i es presentarà més endavant.