Notícies


La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb mig centenar de cotxes venuts, aproximadament un 30% de l’exposició

  • La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb mig centenar de cotxes venuts, aproximadament un 30% de l’exposició
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb mig centenar de cotxes venuts, aproximadament un 30% de l’exposició
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb mig centenar de cotxes venuts, aproximadament un 30% de l’exposició

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria ha posat punt final a la cinquena edició amb un balanç més que positiu. Així ho ha assegurat el cònsol major lauredià, Josep Majoral, qui ha informat que, aproximadament, cada concessionari ha venut una mitjana de quatre ocinc vehicles exposats. "Amb total s'han venut una cinquantena de vehicles", ha celebrat el mandatari, xifra que suposa un terç del total de l’exposició. 

En aquest sentit, Majoral ha plantejat que aquesta bona xifra podria estar relacionada amb la manca d'estoc que hi ha al país i que afecta tant als vehicles nous com als de segona mà. "El fet de venir a una fira on tots els vehicles estan concentrats en un mateix espai fa que sigui més fàcil la comparativa entre marques", ha puntualitzat Majoral mentre celebrava la bona afluència de visitants al llarg de tot el cap de setmana. 

Pel que fa al calendari de la pròxima edició, i a petició dels concessionaris, Majoral ha anunciat que l'esdeveniment podria traslladar-se a principis de juny. Pel que fa a la ubicació, el mandatari comunal ha indicat que, el fet de mantenir l'esdeveniment a la Borda Huget, dependrà de la voluntat del propietari del terreny per tornar a llogar o no l'espai a la corporació. 

La fira -programada des del Comú amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la parròquia- ha tornat a repetir ubicació enguany a aquest terreny de 7.000 metres quadrats situat entre les places d'Isidre Valls i del Solà. A més, l'esdeveniment ha comptat amb una emissora de ràdio que ha anat amenitzant la mostra durant tot el cap de setmana amb entrevistes als expositors i una part d'especialistes relacionats amb el món del motor que han ofert revisions mecàniques i accessoris entre altres opcions.