Notícies


El Centre cultural i de congressos lauredià reobre parcialment

  • El Centre cultural i de congressos lauredià reobre parcialment
  • El Centre cultural i de congressos lauredià reobre parcialment
  • El Centre cultural i de congressos lauredià reobre parcialment

10 mesos després de l'incendi, el Centre cultural i de congressos lauredià torna a obrir les seves portes de forma parcial. Coincidint amb l'inici del curs escolar, ha tornat l'activitat a les plantes -1 i -2 de la principal instal·lació cultural de la parròquia. 

L'Escola d'Art, amb més d'un centenar d'alumnes entre infants i adults, les tres escoles -l'Espai de Música Moderna, Líquid Dansa i L'Animal Escola de Teatre-, així com les entitats culturals lauredianes, -l'Esbart Laurèdia, la Coral Rocafort, els Petits Cantaires i Andorra Lírica-, i una part dels treballadors han reprès el seu dia a dia al Centre. Al voltant de 350 usuaris que tornen a unes instal·lacions renovades. Així ho ha volgut destacar el cònsol major en la visita que hi ha fet amb la premsa, "la cultura torna al seu lloc d'orígen i les instal·lacions han quedat impecables, hem guanyat en confort per a l'usuari". 

Així, els treballs de reparació han finalitzat a les dues plantes inferiors i ara queda el vestíbul i les plantes superiors. Una de les tasques més laborioses serà l'adequació dels dos auditoris. Segons ha explicat Josep Majoral, s'espera que el projecte executiu de la part tècnica (sonorització i acústica) estigui llest en un marge de 4 setmanes. 

Pel que fa a la façana, l'objectiu és poder tenir a finals de setembre les diferents opcions de projecte constructiu per poder fer la selecció.