Notícies


El 14 de juny s’obrirà el període de control dels accessos rodats a Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres

El 14 de juny s’obrirà el període de control dels accessos rodats a Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres

Aquest any l’obertura s’ha retardat unes setmanes a causa de les abundants precipitacions. A partir del divendres 14 de juny podran accedir a la zona, tal com ho estableix l’Ordinació reguladora aprovada el 2020, els vehicles de més de dues rodes. Si la climatologia ho permet, hi podran circular fins el 8 de desembre.

Segons la normativa, que estableix limitacions temporals en els sectors de Camp de Claror, Camp Ramonet, Port Negre i Coll de Finestres, per accedir-hi cal disposar d’un carnet específic que costa 5€. Per obtenir-lo, cal adreçar-se a partir de dilluns 10 al servei de Tràmits del Comú, de dilluns a divendres de les 8h a les 14.30h, o bé omplir la sol·licitud que es pot descarregar de la web www.santjulia.ad.  

Els visitants i aquells que no disposin del carnet hauran d’abonar 25€ per persona i vehicle. Les entrades es poden adquirir al servei de Tràmits, a l’oficina de Turisme de la plaça Laurèdia o bé a la caseta situada a la barrera d’accés on hi haurà un guàrdia que controlarà el pas.
La vulneració de les prescripcions de l’Ordinació reguladora té la consideració d’infracció administrativa i les sancions van dels 50 als 3.000€.