Notícies


La 30a edició d’Els Pastorets serà una recopilació audiovisual i es projectarà a la sala Sergi Mas en 18 passis

Enguany, Els Pastorets arriben a la 30a edició i des del Departament de Cultura han preparat una actuació molt especial. Tenint en compte l’esforç titànic que es va fer l’any passat en què es van representar a Escaldes degut a l’incendi del Centre cultural, i que les obres de reconstrucció no estan del tot finalitzades, es va optar per la idea de fer una pel·lícula que recollís moments de les edicions ja representades i de les quals l’arxiu comunal en conserva còpies.

Més informació

Un llibre d’entrevistes amb 45 padrins i padrines recull testimoni directe de com era el Sant Julià de fa dècades

Més d’un centenar de padrins de la parròquia ha omplert a vessar aquesta tarda la sala Sergi Mas per assistir a l’acte de presentació del llibre Fem Memòria. Es tracta d’un recull de 45 entrevistes a persones de la tercera edat de Sant Julià de Lòria que tenen 80 o més anys i que expliquen en el llibre les seves vivències personals relacionades amb la família, l’amor, la feina.

Més informació

El tiet de Rafa Nadal donarà el tret de sortida al II cicle de conferències de Turisme Esportiu i Benestar

Toni Nadal, tiet i exentrenador d’un dels millors tennistes de la història, Rafa Nadal, serà l’encarregat demà dimarts d’inaugurar el segon cicle de conferències de Turisme Esportiu i de Benestar. La iniciativa s’ha presentat aquest matí a la sala Sergi Mas i el cònsol major, Josep Majoral ha recordat que “el turisme esportiu i de benestar és un tipus de client que busquem per a la nostra parròquia i explorar aquesta via és important”.
 

Més informació