Notícies


Salt qualitatiu del FESTAC en la seva segona edició amb més de 2.000 assistents

La segona edició del Festival de Teatre al Carrer (Festac) ha donat un important salt qualitatiu respecte de la primera edició amb l’assistència de més de 2.000 espectadors als prop de 20 espectacles oferts durant el passat cap de setmana. Segons la cònsol menor, Mireia Codina i el director artístic, Sergi Vallés cada espectacle ha comptat amb un important nombre d’assistents.
 

Més informació

La II edició del FESTAC obre les portes amb un gran ventall d’espectacles i amb la convicció d’estar plenament consolidat

El Festival de teatre al carrer (FESTAC) ha encetat aquest divendres la segona edició amb prop d’una vintena de propostes i amb la convicció d’estar plenament consolidat. En aquest sentit, la cònsol menor, Mireia Codina, encarregada d’inaugurar la mostra juntament amb la directora executiva, Manoli Perpiñán, va assegurar que "Sant Julià de Lòria es referma com la parròquia de la cultura".
 

Més informació

El nou parc infantil del Prat Gran serà una realitat a mitjans de novembre i l’espai tindrà importants novetats

A principis de la present setmana han començat els treballs de remodelació del parc infantil del Prat Gran que, si es compleixen els terminis previstos, estarà enllestit cap a mitjans del mes de novembre. La corporació té un pressupost aproximat de 400.000 euros i més enllà d’atendre a una necessitat de canvi, també va ser una de les demandes que els membres del darrer Consell d’Infants van posar a sobre de la taula.
 

Més informació